Bedankt

Bedankt voor uw bestelling van een gratis telefoonnummer via uwgratistelefoonnummer.nl. Wij zijn bezig met het verwerken van uw order en zullen u zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen van de status.

Vriendelijk verzoeken wij u onderstaande gegevens aan te vullen om uw opdracht compleet te maken.

Stap 1. Vertel ons wie u bent

Nogmaals bedankt voor uw bestelling bij uwgratistelefoonnummer.nl. Om er voor te zorgen dat uw gegevens compleet zijn stellen wij u graag 3 korte vragen. 

Wij van uwgratistelefoonnummer.nl houden van een persoonlijke benadering maar weten nog niet hoe u heet. Vul hieronder uw naam in. 
Stap 2. Uw bedrijfsgegevens

Niet alleen vinden wij het belangrijk om iets meer te weten over uw bedrijf. Vul hieronder daarom uw kvk-nummer en adresgegevens in. 
VestigingsadresStap 3. Uw financiële gegevens

Financiële gegevens? Uw gratis telefoonnummer biedt toch een gratis telefoonnummer? Dat klopt, het telefoonnummer en de eerste 100 minuten per maand zijn voor u kosteloos. Echter om deze dienst voor ondernemend Nederland te kunnen blijven leveren, is automatische incasso voor eventuele buiten-uw-bundel diensten verplicht conform onze algemene voorwaarden. Wij verzoeken u daarom hieronder de rekeninggegevens in te voeren. Wanneer u geen gebruik wenst te maken van automatische incasso worden hier additionele kosten voor in rekening gebracht.