Gegevens compleet maken

Vertel ons wie u bent

Stap 1. Vertel ons wie u bent

Nogmaals bedankt voor uw bestelling bij uwgratistelefoonnummer.nl. Om er voor te zorgen dat uw gegevens compleet zijn stellen wij u graag 3 korte vragen. 

Wij van uwgratistelefoonnummer.nl houden van een persoonlijke benadering maar weten nog niet hoe u heet. Vul hieronder uw naam in. Stap 2. Uw bedrijfsgegevens

Niet alleen vinden wij het belangrijk om iets meer te weten over uw bedrijf. Vul hieronder daarom uw kvk-nummer en adresgegevens in. 

Stap 3. Uw financiële gegevens

Financiële gegevens? Uw gratis telefoonnummer biedt toch een gratis telefoonnummer? Dat klopt, het telefoonnummer en de eerste 100 minuten per maand zijn voor u kosteloos. Echter om deze dienst voor ondernemend Nederland te kunnen blijven leveren, is automatische incasso voor eventuele buiten-uw-bundel diensten verplicht conform onze algemene voorwaarden. Wij verzoeken u daarom hieronder de rekeninggegevens in te voeren.  Over het compleet maken van uw gegevens

We willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling bij uwgratistelefoonnummer!

Wij houden u graag up-to-date met belangrijke zaken betreffende uw gratis nummer. Daarom verzoeken wij u om uw gegevens aan te vullen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat wij op de juiste manier met u kunnen blijven communiceren.

In het formulier op deze pagina zullen wij door middel van 3 korte vragen de benodigde gegevens verzamelen. Heeft u naar aanleiding van dit formulier nog vragen? Dan staan wij u uiteraard graag te woord.

U kunt ons voor vragen bereiken op het volgende telefoonnummer: 088 8000 800

Wij zijn bereikbaar op de volgende tijden:

Van maandag t/m donderdag van 08:00 tot 20:00.

Vrijdag van 08:00 tot 18:00.