Speciaal voor ZZP’ers en MKB’ers

Een geografisch nummer is een goede stap voor ZZP’ers en MKB’ers om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Een geografisch nummer straalt namelijk lokaliteit en professionaliteit uit.

Geografische nummers zijn vaste nummers die beginnen met een lokaal netnummer. Elke regio in Nederland heeft zijn eigen netnummer. Bekende netnummers zijn bijvoorbeeld 020 voor Amsterdam en 010 voor Rotterdam. Mensen uit de regio herkennen deze nummers. Als eerste contactpunt of kennismaking kan dit leiden voor een positieve eerste impressie. U maakt zo namelijk gelijk een lokale indruk!

ZZP’ers gebruiken té vaak nog hun eigen mobiele nummer om in contact te komen met hun klanten. Maar het is niet mogelijk om de hele dag de telefoon op te nemen. Hiervoor biedt een geografisch nummer uitkomst:

  • Overal bereikbaar

U kunt uw geografisch nummer door laten schakelen naar een ander toestel. Zo kunt u klanten een vast nummer laten bellen en deze toch laten uitkomen op uw toestel op kantoor. Als u even buiten de deur bent kunt u deze ook door laten schakelen naar uw mobiele telefoon. U blijft dus flexibel en hoeft maar één nummer naar uw klanten te communiceren.

  • Extra functies

Als u gebruik maakt van een geografisch nummer krijgt u ook de beschikking over veel extra functies. Zo kunt u een welkomsttekst inschakelen. Dit is een vooraf opgenomen tekst die afgespeeld wordt buiten openingstijden of als u op vakantie bent. Ook is het mogelijk om voor uw klanten een keuzemenu of een wachtrij in te stellen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Vul het bestelformulier in of kom met ons in contact via het telefoonnummer: 088-8000 800